#1100154

#1100154

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Решетка за вентилација, црна, L=480mm, H=80mm

Залиха - има260,00 ден.

Боја

  • црна

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET