#300016
Резе за брава никел, L=70mm

47,00 ден.

#300019
GTV Брава за стакло овална

119,00 ден.

#300001
Брава квадратна

51,00 ден.

#300049
Lehnmann Квадратна брава

509,00 ден.

• Сетот се состои од : - Брава. - Розетна. - Цилиндар и клуч.

#300048
Lehnmann Брава за лизгачки плакар

657,00 ден.

• Сетот се состои од : - Брава. - Розетна. - Цилиндар и клуч.

#300047
Lehnmann Челна централна брава за 4 фиоки

800,00 ден.

» Бравата се монтира на фронт со отвор Ф 16,5mm. » Сетот се состои од : - Челна централна брава. - Механизам за заклучување за 4 фиоки.

#300046
Lehnmann Нумеричка брава тип 57, десна

3.500,00 ден.

» 4 знаци за кодирање, 9999 комбинации. » Едноставно поставување и промена на код. » Можност за лево, десно и вертикално поставување. » Итен сигурносен клуч во случај на заборавање на лозинката. » Сигурносната брава е заштитена од обивање Сетот се состои од: -Нумеричка брава тип 57 -Итен сигурносен клуч -Пребарувач на шифра -Прифатник за брава

#300045
Lehnmann Нумеричка брава тип 57, лева

3.499,00 ден.

» 4 знаци за кодирање, 9999 комбинации. » Едноставно поставување и промена на код. » Можност за лево, десно и вертикално поставување. » Итен сигурносен клуч во случај на заборавање на лозинката. » Сигурносната брава е заштитена од обивање Сетот се состои од: -Нумеричка брава тип 57 -Итен сигурносен клуч -Пребарувач на шифра -Прифатник за брава

#300043
Lehmann брава 429 за BBP Oрga Aer фиокар, десна

3.398,00 ден.

» Бравата се монтира на фронт со отвор Ф 16,5mm. » Сетот се состои од : - Челна централна брава. - Механизам за заклучување за 5 фиоки. » Механизмот за заклучување има заштита од превртување на елементот, односно кога една фиока е отворена, другите фиоки се блокирани и не можат да се отворат.

ФИЛТЕР
OUTLET