#900303
Teka Ладилник за вино со 2 зони

234.513,00 ден.

#700493
Scilm Подлога за вентилација за вграден фрижидер

1.540,00 ден.

» Сетот се состои од: - Подлога за вентилација. - Шраф за прицврстување на подлогата со ногарките. - 4 кујнски ногарки со висина 100mm ( со нивелација до 18mm ). » Ја подобрува циркулацијата на воздухот за подобро функционирање на фрижидерот со што се зголемува работниот век на моторот. Нема потреба од вметнување решетка на цоклата под фрижидерот. Едноставна монтажа и долгорочна стабилност.

#101180
Blum Modul Права шарка за вграден ладилник

247,00 ден.

Сетот се состои од шарка и подлошка со 3D подесување со типла и шраф. Лесно 3 димензионално подесување и при монтиран ладилник. Лесна демонтажа на фронт при монтиран ладилник. Можност за дебелини на фронт до 30mm. Ладилникот може да се вгради дури и ако фронтот е монтиран.

ФИЛТЕР
OUTLET