#1400883
Hoegert Круна за дрво,метал, пластика Ф19mm

285,00 ден.139,00 ден.

#1400205
Sola Дигитална алуминиумска либела ENW 60 T

20.370,00 ден.13.240,00 ден.

#1400204
Sola Алуминиумска магнетна либела 150cm AZM 3 150

7.194,00 ден.4.670,00 ден.

#1400203
Sola Алуминиумска магнетна либела 120cm AZM 3 120

6.382,00 ден.4.150,00 ден.

#1400186
Hoegert Кутија за алат22''

2.415,00 ден.1.183,00 ден.

#1400084
Hoegert бит блистер 10ком PH 2 25mm

337,00 ден.97,00 ден.

#1400045
Bessey Метална стега TGRC60S12 600x120mm

4.253,00 ден.1.631,00 ден.

#1400044
Bessey Метална стега TGRC50S12 500x120mm

4.012,00 ден.1.528,01 ден.

#1400043
Bessey Метална стега TGRC40S12 400x120mm

3.719,00 ден.1.420,00 ден.

#1400005
Bessey Метална стега LM 20/5 - 200/50

980,00 ден.467,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET