#700430

#700430

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Lamello Магнетна невидлива спојница, Invis Mx2, 14mm

Залиха - нема12.451,00 ден.

Опис

» Цена/парче
» Сет од 20 парчиња
» Магнетна невидлива спојница со голема сила на стегање
(250kg по конектор).
» Моќни механички поврзувања.
» Се одвојува за неколку секунди.
» Целосно невидлив.
» Без отвори.
» Нема заштитни капачиња.
» Без полнење.
» Совршен изглед!

Подетални информации

Сродни производи

Lamello Магнетна невидлива спојница, Invis Mx2, 30mm

14.519,00 ден.

Lamello Магнетна невидлива спојница, Invis Mx2, СЕТ

51.788,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET