#200666

#200666

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Лизгач L=450mm со делумно извлекување, меко затворање, за 18mm

Залиха - има761,00 ден.

Опис

» Цена/сет

Подетални информации

Сродни производи

GTV Лизгач L=500mm со делумно извлекување, меко затворање, за 18mm

805,00 ден.

GTV Лизгач L=350mm со делумно извлекување, меко затворање, за 18mm

703,00 ден.

GTV Лизгач L=400mm со делумно извлекување, меко затворање, за 18mm

731,00 ден.

GTV Лизгач L=300mm со делумно извлекување, меко затворање, за 18mm

675,00 ден.

GTV Лизгач L=550mm со делумно извлекување, меко затворање, за 18mm

864,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET