#600609
Hailo Метална сталажа за закачалки, 600mm

4.613,00 ден.2.180,00 ден.

#600608
Hailo Метална полица фиксна 600mm

9.227,00 ден.4.359,00 ден.

#600607
Hailo Метална полица на извлекување 600mm

14.565,00 ден.6.775,01 ден.

#600605
Hailo Корпа за додатоци, 2ком

3.669,00 ден.1.733,00 ден.

#600087
Гардеробна рамка на извлекување L=500mm

5.333,00 ден.2.747,00 ден.

#600064
Конзола вертикална 200х280 мат хром

1.261,00 ден.295,00 ден.

#600063
Конзола вертикална 200х280 хром

1.261,00 ден.264,00 ден.

#600059
Конзола вертикална 200х180 хром

1.317,00 ден.295,00 ден.

#600058
Конзола вертикална 180х280 мат хром

1.228,00 ден.282,00 ден.

#600057
Конзола вертикална 180х280 хром

1.228,00 ден.224,00 ден.

#600055
Конзола вертикална 180х220 хром

1.327,00 ден.273,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET