#200639

#200639

#200639

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Телескопски лизгач, 600mm, со целосно извлекување, меко затворање и TIP ON

Залиха - нема1.072,00 ден.

Опис

» Цена/сет
Целосно отворање
Отворање на допир
Меко затворање
60.000 отворања
Капацитет: максимум 30 kg

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET