#700429

#700429

#700429

#700429

#700429

#700429

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Lamello Магнетна невидлива спојница, Invis Mx2, СЕТ

Залиха - нема51.788,00 ден.

Опис

» Цена/комплет
» Сетот се состои од:
1. MiniMag Mx2 – магнет.
( служи за одвртување/завртување на спојниците ).
2. 20 Invis Mx2 спојници, сетови со матица 14mm.
( се состои од шраф 35mm и матица 14mm ).
3. Rasto Шаблон.
( за брзо и прецизно бушење ).
• Предности и својства на Rasto Шаблон
- Брзи и прецизни дупки.
- Бушат дупки во сите делови на работното парче.
- Работете без мерење или означување.
- Растер за рачки од 32mm.
- Идеален за прецизно бушење на дупките за Invis Mx елементи
и столпчиња.
4. Бит за шрафење.
( додаток кој се монтира на шрафилица, и служи
за прицврстување на шрафот и матицата во плочест материјал ).
5. Флексибилно вртило.
( служи за бушење на отвори со Ф 12mm ).
6. Пинови за позиционирање.
( служат за правилно поставување на Rasto шаблонот ).
» Сила на стегање по конектор: 250kg

Подетални информации

Сродни производи

Lamello Магнетна невидлива спојница, Invis Mx2, 30mm

14.519,00 ден.

Lamello Магнетна невидлива спојница, Invis Mx2, 14mm

12.451,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET