#200632

#200632

#200632

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Лизгач со целосно извлекување и меко затворање, за 18mm, L=550mm

Залиха - има1.335,00 ден.

Опис

» Цена/сет
Максимална дебелина на страницата на фиоката 19mm
Вертикално подесување до 3mm
Странично подесување до 2mm
Длабочинско подесување до 3mm
Целосно отворање
Меко затворање
60.000 отворања
Капацитет: максимум 30 kg

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET