#801377

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Voga Поврзувачка греда за раб. плоча 1800mm,System Desk bar-Teen, црна

Залиха - има5.872,00 ден.

Боја

  • црна

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

Сродни производи

Voga Ногарка за работно биро, System Desk bar-Teen, црна, H=715mm

4.652,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET