#601033
Peka Вагонетка за висок елемент PLENO STANDARD,1900x600x500mm,антрацит

56.940,00 ден.

» За елемент W x H x L: 1900 x 600 x 500mm » Носивост: 100kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач. - 6 метални полици со фронтови од дабово дрво. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици. » Агол на отворање: max.110°. » Компатибилен со стандардни шарки. » Погодни за кујна, дневен простор или гардеробери. » Пристап од три страни. » Синхронизирано лизгање на полици. Прилагодување на висината на полиците. » Може да се монтира лево или десно. » Меко отворање и затворање. » Гумена подлога против пролизгување

#601032
Peka Вагонетка за висок елемент PLENO STANDARD,1900x450x500mm,антрацит

53.158,00 ден.

» За елемент W x H x L: 1900 x 450 x 500mm » Носивост: 100kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач. - 6 метални полици со фронтови од дабово дрво. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици. » Агол на отворање: max.110°. » Компатибилен со стандардни шарки. » Погодни за кујна, дневен простор или гардеробери. » Пристап од три страни. » Синхронизирано лизгање на полици. Прилагодување на висината на полиците. » Може да се монтира лево или десно. » Меко отворање и затворање. » Гумена подлога против пролизгување

#601031
Peka Вагонетка за висок елемент PLENO PLUS,1900x600x500mm,антрацит

54.037,00 ден.

» За елемент W x H x L: 1900 x 600 x 500mm » Носивост: 100kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач. - 9 метални полици - 3 полици на врата со длабочина 161mm. - 3 полици во елемент горе со длабочина 268mm. - 3 полици во елемент долу со длабочина 403mm. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици » Агол на отворање: max.110°. » Компатибилен со стандардни шарки. » Капацитет на врата: max. 3kg на полица. » Целосен преглед со само едно отворање на елементот. » Сите полици се лизгаат истовремено » Полици на врата за помали намирници и зачини. » Големите полици автоматски се лизгаат напред при отворање на вратата. » Меко отворање и затворање. » Може да се монтира лево или десно. » Гумена подлога против пролизгување

#601030
Peka Вагонетка за висок елемент PLENO PLUS,1900x600x500mm,бела

51.719,00 ден.

» За елемент W x H x L: 1900 x 600 x 500mm » Носивост: 100kg » Боја: бела » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач. - 9 метални полици - 3 полици на врата со длабочина 161mm. - 3 полици во елемент горе со длабочина 268mm. - 3 полици во елемент долу со длабочина 403mm. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици » Агол на отворање: max.110°. » Компатибилен со стандардни шарки. » Капацитет на врата: max. 3kg на полица. » Целосен преглед со само едно отворање на елементот. » Сите полици се лизгаат истовремено » Полици на врата за помали намирници и зачини. » Големите полици автоматски се лизгаат напред при отворање на вратата. » Меко отворање и затворање. » Може да се монтира лево или десно. » Гумена подлога против пролизгување

#601029
Peka Вагонетка за висок елемент PLENO PLUS FIORO,1900x600x500mm,антрацит

62.636,00 ден.

» За елемент W x H x L: 1900 x 600 x 500mm » Носивост: 100kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач. - 9 метални полици со фронта од дабово дрво - 3 полици на врата со длабочина 161mm. - 3 полици во елемент горе со длабочина 268mm. - 3 полици во елемент долу со длабочина 403mm. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици » Агол на отворање: max.110°. » Компатибилен со стандардни шарки. » Капацитет на врата: max. 3kg на полица. » Целосен преглед со само едно отворање на елементот. » Сите полици се лизгаат истовремено » Полици на врата за помали намирници и зачини. » Големите полици автоматски се лизгаат напред при отворање на вратата. » Меко отворање и затворање. » Може да се монтира лево или десно. » Гумена подлога против пролизгување

#601028
Peka Вагонетка за низок елемент Snello Libell,300mm,бела

13.539,00 ден.

» За ширина на елемент 300mm » Носивост 20kg » Тип: десна » Боја: бела » Полиците лесно се отстрануваат за чистење. » Меко и тивко движење. » Гумена подлога против пролизгување. » Соодветно за чување зачини, средства за чистење, шишиња » Предност во однос на жичани вагонетки: - Затворени основи на полиците кои спречуваат пропаѓање на мали предмети. - Модерен дизајн. - Поголемо искористување на просторот. » Сетот се состои од : - 2 метални полици. - Лизгач со меко затворање. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици.

#601027
Peka Вагонетка за низок елемент Snello Libell,200mm,бела

10.219,00 ден.

» За ширина на елемент 200mm » Носивост 15kg » Тип: десна » Боја: бела » Полиците лесно се отстрануваат за чистење. » Меко и тивко движење. » Гумена подлога против пролизгување. » Соодветно за чување зачини, средства за чистење, шишиња » Предност во однос на жичани вагонетки: - Затворени основи на полиците кои спречуваат пропаѓање на мали предмети. - Модерен дизајн. - Поголемо искористување на просторот. » Сетот се состои од : - 2 метални полици. - Лизгач со меко затворање. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици.

#601026
Peka Вагонетка за низок елемент Snello Libell,150mm,бела

9.485,00 ден.

» За ширина на елемент 150mm » Носивост 15kg » Тип: десна » Боја: бела » Полиците лесно се отстрануваат за чистење. » Меко и тивко движење. » Гумена подлога против пролизгување. » Соодветно за чување зачини, средства за чистење, шишиња » Предност во однос на жичани вагонетки: - Затворени основи на полиците кои спречуваат пропаѓање на мали предмети. - Модерен дизајн. - Поголемо искористување на просторот. » Сетот се состои од : - 2 метални полици. - Лизгач со меко затворање. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици.

ФИЛТЕР
OUTLET