#900785

#900785

#900785

#900785

#900785

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Иноксен садопер за ел.90cm, Box Center 2B, лев

Залиха - нема116.242,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Боја

  • инокс

Опис

» За елемент: 90cm
» Длабочина на садопер:200/200mm
» Тип на монтажа: Над работна плоча
» Материјал: Инокс 18/10
Материјалот (инокс 18/10) е отпорен на агресивни киселини
и кисели супстанци кои ги содржат средствата за чистење.
Финишот на материјалот дополнително е зајакнат со што
допринесува за долготрајноста на садоперот.
» Модерен дизајн.
» Оптимален тек на работа.
» Отпорен на корозија и висока температура.
» Антибактериски и лесен за одржување.
» Голема издржливост.
» Додатоци вклучени во сетот:
- 3 ножа и држач за ножеви
(Професионални кујнски ножеви со соодветен дрвен држач.)
- Даски за сецкање
(Антибактериска и дрвена даска наменети за сецкање на
сите видови на храна.)
- Иноксна цедалка
(Цедалка од нерѓосувачки челик и антилизгава подлога што
ви овозможува лесно миење и собирање на работите.)
- Иноксна корпа за цедење
(Цедалка од нерѓосувачки челик наменета за цедење
на чинии и други предмети.)
» Во добро организирана кујна, секое движење што го правите е ефикасно.
Box Center садоперот е ефикасен во секој поглед. Додатоците за подготовка
на храна уредно можете да ги чувате во додатната преграда - токму таму
каде што можете да ја подготвите и храната.

Подетални информации

ФИЛТЕР