#401532

#401532

#401532

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка за мебел Drum, темно кафена кожа/инокс, C=32mm, L=40mm

Залиха - има555,00 ден.

Димензии

  • 32mm

Опис

» Цена/парче
Drum е затворена цилиндрична јамка со мек допир на кожа. Традиционалната кожна рачка за јазиче постои долго време. Safari и особено Drum се значајни отстапувања во формата. Ременот црпи инспирација од двата дизајни за поцентрално место во трилогијата од кожни/метални рачки за јазичиња. Широкиот асортиман на кожни бои и метални завршетоци дополнително го прошируваат опсегот.

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка за мебел Drum, коњак кожа/инокс, C=32mm, L=40mm

555,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Drum, коњак кожа/црна, C=32mm, L=40mm

555,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Drum, сина-инокс, C=32mm, L=40mm

264,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Drum, црна кожа/инокс, C=32mm, L=40mm

555,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Drum, сива-црна, C=32mm, L=40mm

555,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Drum, црна кожа/црна, C=32mm, L=40mm

555,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Drum, сина-црна, C=32mm, L=40mm

273,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Drum, сива-инокс, C=32mm, L=40mm

555,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET