#1000216

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Држачи за алуминиумски профил-оклагија за лед ленти

Залиха - нема38,00 ден.

Боја

  • алуминиум

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET