#600270

#600270

#600270

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.450mm, 1x18L+2x8L, пластика, Separato K-сива

Залиха - има7.126,00 ден.

Боја

  • сива

Димензии

  • 450mm

Опис

» Цена/парче
Во сетот е вклучена:
- Пластична полица на извлекување.
Корпата се поставува во соодветна фиока со метални страници и релинг.
Тип на отворање : Корпата се извлекува заедно со фронтот на елементот.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET