#900033

#900033

#900033

#900033

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Teka Иноксен садопер со дим.950x490mm, за ел.60cm, Frame 1B 1D Plus

Залиха - има44.132,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Опис

» За елемент: 60cm
» Длабочина на садопер:180mm
» Тип на монтажа: Над работна плоча
» Материјал: Инокс 18/10(Хром/Никел)
» Материјалот (инокс 18/10) од кој се изработени садоперите
е отпорен на агресивни киселини и кисели супстанци кои ги
содржат средствата за чистење. Финишот на материјалот
дополнително е зајакнат со што допринесува за
долготрајноста на садоперот.
» Сетот се состои од:
- Садопер
- Пластична цедалка
- Дозатор

Подетални информации

Сродни производи

Средство Starglanz за полирање CN 150ml

965,00 ден.

Scilm Алуминиумска заштита за под садопер за елемент 60см

596,00 ден.

Мелница Teka за отпадоци TR 50.4

20.082,00 ден.

Дозатор Teka за сјај, 350ml

1.907,00 ден.

Scilm Алуминиумска заштита под садопер за елемент 90см

875,00 ден.

Scilm Алуминиумска заштита за под садопер за елемент 80см

697,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET