#600331
Hailo Корпа за отпадоци,Bottom Mount,за елемент 400mm,2x29L,сива

11.035,00 ден.

#600328
Hailo организатор за кујнски продукти

8.460,00 ден.

#600323
Hailo Корпа за алишта за бања, 2x33L, за елемент 60cm

14.747,00 ден.

#600322
Hailo Корпа за алишта за бања, 2x33L, за елемент 45cm

12.908,00 ден.

#600285
Hailo Корпа за отпадоци Big Box , 71L, црна

6.067,00 ден.

#600278
Hailo Корпа за отпадоци Tandem,за елемент 300mm,2x15L,антрацит

4.066,00 ден.

#600269
Hailo Корпа за отпадоци Duo,за елемент 450mm,2x8L,бела

2.750,00 ден.

#600268
Hailo Корпа за отпадоци Uno,за елемент 450mm,1x18L,бела

2.759,00 ден.

#600266
Hailo Корпа за отпадоци Solo,за елемент 400mm,1x20L,антрацит

3.324,00 ден.

#600265
Hailo Корпа за отпадоци Solo,за елемент 400mm,1x20L,бела

3.324,00 ден.

#600264
Hailo Корпа за отпадоци Solo,за елемент 300mm,1x20L,антрацит

2.936,00 ден.

#600262
Hailo Корпа за отпадоци Tandem,за елемент 300mm,2x15L,бела

5.366,00 ден.

#600260
Hailo Корпа за отпадоци Tandem,за елемент 300mm,2x15L,сива

5.129,00 ден.

#600244
Emuca Правоаголна преграда за под садопер-бела

264,00 ден.

#600238
Hailo Корпа за отпадоци Uno,за елемент 450mm,1x18L,инокс/црна

2.927,00 ден.

#600237
Hailo Корпа за отпадоци Solo,за елемент 300mm,1x20L,крем/бела

2.936,00 ден.
ФИЛТЕР