Распродажба

#OPL4749SV/SM18K
Опл. иверка Kronospan It - 4749 SV/SM Оксидиран бакар 2800x2070x18mm

10.180,00 ден.6.800,00 ден.

Распродажба

#OPL4750SV/SM18KI
Опл. иверка Kronospan It - 4750 SV/SM Месинг 2800x2070x18mm

10.180,00 ден.6.800,00 ден.

Распродажба

#OPL4748SV/SM18KI
Опл. иверка Kronospan It - 4748 SV/SM Природен бакар 2800x2070x18mm

10.180,00 ден.6.800,00 ден.

Распродажба

#OPL4754GD18KI
Опл. иверка Kronospan It - 4754 GD Vega 2800x2070x18mm

7.261,00 ден.4.900,00 ден.

Распродажба

#800540
Mila Design ST847MU Ногарка сива

17.110,00 ден.8.555,00 ден.

Распродажба

#900315
Teka Батерија INCA CO сина

7.755,00 ден.3.480,00 ден.

Распродажба

#1400784
Stalco Perfect Бургија за дрво 12x151mm

172,00 ден.103,00 ден.

Распродажба

#1400783
Stalco Perfect Бургија за дрво 10x133mm

112,00 ден.67,00 ден.

Распродажба

#1400781
Stalco Perfect Бургија за дрво 6x93mm

61,00 ден.37,00 ден.

Распродажба

#1400779
Stalco Perfect Бургија за дрво 4x75mm

53,00 ден.32,00 ден.

Распродажба

#1400778
Stalco Perfect Бургија за дрво 3x61mm

48,00 ден.29,00 ден.

Распродажба

#1400774
Stalco Premium Длето за дрво 20mm

444,00 ден.266,00 ден.

Распродажба

#1400773
Stalco Premium Длето за дрво 18mm

435,00 ден.261,00 ден.

Распродажба

#1400772
Stalco Premium Длето за дрво 16mm

435,00 ден.261,00 ден.

Распродажба

#1400770
Stalco Premium Длето за дрво 10mm

417,00 ден.250,00 ден.

Распродажба

#1400769
Stalco Premium Длето за дрво 8mm

425,00 ден.255,00 ден.

Распродажба

#1400768
Stalco Premium Длето за дрво 6mm

425,00 ден.255,00 ден.

Распродажба

#1400756
Stalco Клешти за метални типли Molly

671,00 ден.475,00 ден.

Распродажба

#1400755
Stalco Секач плоснат 300mm

391,00 ден.215,00 ден.

Распродажба

#1400753
Stalco Бит за шрафење клуч 6x50mm

93,00 ден.51,00 ден.

Распродажба

#1400752
Stalco Premium Шрафцигер PZ3x150mm

161,00 ден.89,00 ден.

Распродажба

#1400747
Stalco Рачка за четка со навој 22x1200mm

96,00 ден.43,00 ден.

Распродажба

#1400745
Stalco Индустриска дрвена четка со навој 800mm

414,00 ден.186,00 ден.

Распродажба

#1400740
Stalco Индустриска дрвена четка со навој 500mm

244,00 ден.110,00 ден.

Распродажба

#1400736
Stalco Алуминиумска скала двострана 2x2; 150kg

1.605,00 ден.995,00 ден.

Распродажба

#1400735
Stalco Premium Алуминиумска скала со 5 скалила; 150kg

2.654,00 ден.1.460,00 ден.
ФИЛТЕР