#ABS243306HD2805

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

ABS 243306 Hranipex Даб Софт 28x05mm HD

Залиха - нема22,50 ден./m5,99 ден./m

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 28x05mm

Подетални информации

ФИЛТЕР