#ABS243306HD282

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

ABS 243306 Hranipex Даб Софт 28x2mm HD

Залиха - има60,00 ден./m22,00 ден./m

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 28x2mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET