#ABS29102HD232

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

ABS 29102 Hranipex Акрил 3D алу песочен 23x2mm HD

Залиха - има203,00 ден./m

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 23x2mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET