#ABS281277HD221HL

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

ABS 281277 Hranipex Багрем Мазна 22x1mm HD

Залиха - нема20,50 ден./m12,50 ден./m

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 22x1mm

Подетални информации

Сродни производи

Оплеменета иверка 542 FS22 Falco Винчестер орев FS22 2800x2070x16mm

продажба само во салон
ФИЛТЕР