#802025

#802025

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Bachmann Утичница Casia 2, 2xшуко 1x USB A/C, црна мат

Залиха - има10.427,00 ден.

Боја

  • црна

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET