#802023

#802023

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Bachmann Утичница Twist 2, коцкаста, 1xшуко 1x USB A/C, црна мат

Залиха - има17.486,00 ден.

Боја

  • црна

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET