#OPLB073TRACI18CL

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка B 073 Total White ST-Tracia CLEAF 2800x2070x18,3mm

Залиха - има11.500,00 ден.

Боја

  • фантази декор

Дебелина

  • 18,3mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET