#OPLFC70CONCR18CL

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка FC 70 Concreta - Scheggia CLEAF 2800x2070x18,5mm

Залиха - има12.500,00 ден.

Боја

  • уни декор

Дебелина

  • 18,5mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET