#902107

#902107

#902107

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Elleci Батерија SHELL PLUS, бела

Залиха - има8.355,00 ден.

Гаранција

  • 36 месеци

Боја

  • бела

Подетални информации

Сродни производи

Elleci Батерија SHELL PLUS, хром

7.713,00 ден.

Elleci Батерија SHELL PLUS, камен сива

8.355,00 ден.

Elleci Батерија SHELL PLUS, црна

8.355,00 ден.

Elleci Батерија SHELL PLUS, крем

8.355,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET