#OPL0062FH18FM

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка 0062 FH FunderMax Tenera 2820x2070x18mm

Залиха - има5.880,00 ден.

Боја

  • уни декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2820x2070mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET