#901623

#901623

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Nobili Батерија Antica, бронзена

Залиха - нема15.265,00 ден.

Гаранција

  • 240 месеци

Боја

  • бронза

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET