#901615

#901615

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Nobili Батерија Charlie, бронзена, со туш

Залиха - има26.512,00 ден.

Гаранција

  • 240 месеци

Боја

  • бронза

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET