#901577

#901577

#901577

#901577

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Nobili Батерија Move, хром

Залиха - нема20.888,00 ден.

Гаранција

  • 240 месеци

Боја

  • хром

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET