#RBPH3730ST1038EG

#RBPH3730ST1038EG

#RBPH3730ST1038EG

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Работна Плоча Egger H3730 ST10 Natural Hickory ST 10 4100x600x38mm

Залиха - има8.880,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 38mm

Димензии

  • 4100x600mm
ФИЛТЕР