#402565

#402565

#402565

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка за мебел Horizon small, C=32mm, L=80mm, црна мат

Залиха - има576,00 ден.

Боја

  • црна

Димензии

  • 32mm

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка за мебел Horizon large, C=64mm, L=140mm, бела мат

828,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Horizon small, C=32mm, L=80mm, бела мат

576,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Horizon large, C=64mm, L=140mm, црна мат

828,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET