#402560

#402560

#402560

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Furnipart Рачка за мебел Edge Straight, златна, C=7x160mm, L=1200mm

Залиха - има2.608,00 ден.

Боја

  • златна

Димензии

  • 7x160mm

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

Сродни производи

Furnipart Рачка за мебел Edge Straight, бела мат, C=7x160mm, L=1200mm

4.056,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Edge Straight, инокс, C=7x160mm, L=1200mm

2.482,00 ден.

Furnipart Рачка за мебел Edge Straight, брусена црна мат, C=7x160mm, L=1200mm

2.608,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET