#ABS29015HD2208

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

ABS 29015 Hranipex Marine Дрво Со пори 22x08mm HD

Залиха - има40,00 ден./m

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 22x08mm

Подетални информации

ФИЛТЕР