#OPL134BS18KL

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка 134 BS Kronospan Srb Сончева жолта Биро струк. 2800x2070x18mm

Залиха - има5.020,00 ден.

Боја

  • уни декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Опис

Sunshine е светло-жолта нијанса која создава радосно чувство и весело расположение во секој проект за внатрешен дизајн. Спојот со крем и темно кафени акценти внесува рамнотежа во вашата креативна идеја.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET