#1100149

#1100149

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

GTV Решетка за вентилација, алуминиум, L=245mm, H=60mm

Залиха - има158,00 ден.

Боја

  • алуминиум

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET