#ABS247921HD421

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

ABS 247921 Hranipex Светол даб со пори 42x1mm HD

Залиха - има84,00 ден./m

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 42x1mm

Подетални информации

ФИЛТЕР