#1400975

#1400975

#1400975

#1400975

#1400975

#1400975

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Телескопска алу.скала T80 Flexline 260,скалила 13, нос.150kg

Залиха - по нарачка23.542,00 ден.

Гаранција

  • 24 месеци

Боја

  • алуминиум

Опис

-Лесно подесување на висината на скалата
-Лесно и безбедно собирање и пуштање
-Индикатор на секое скалило за заклучена/отклучена скала
-Гумена подлога за стабилен контакт со ѕидот

Подетални информации

ФИЛТЕР