#901002

#901002

#901002

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Franke Батерија Pescara, црна мат, подвижен туш

Залиха - има63.522,00 ден.

Гаранција

  • 60 месеци

Боја

  • црна

Подетални информации

ФИЛТЕР