#700671

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Strong Пластична подлошка со ткаенина, хром-сива, Ф=24mm

Залиха - нема13,00 ден.

Боја

  • сива

Подетални информации

ФИЛТЕР