#700669

#700669

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Strong Пластична подлошка со ткаенина, црна-кафена, Ф=24mm

Залиха - има7,00 ден.

Боја

  • црна

Подетални информации

ФИЛТЕР