#700668

#700668

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Strong Пластична подлошка со ткаенина, црна-кафена, Ф=17mm

Залиха - нема4,00 ден.

Боја

  • црна

Подетални информации

ФИЛТЕР