#700652

#700652

#700652

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Strong Подлошка самолеплива со тефлон, сива, Ф=17mm, h=4mm

Залиха - нема12,00 ден.

Боја

  • сива

Подетални информации

Сродни производи

Strong Подлошка самолеплива со тефлон, сива, 35x45x5mm

25,00 ден.

Strong Подлошка самолеплива со тефлон, сива, Ф=25mm, h=5mm

18,00 ден.

Strong Подлошка самолеплива со тефлон, сива, 16x26x5mm

14,00 ден.
ФИЛТЕР