#700650

#700650

#700650

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Strong Подлошка, транспарентна, Ф=15mm, h=19mm

Залиха - има2,00 ден.

Подетални информации

ФИЛТЕР