#700648

#700648

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Strong Подлошка аголна, црна, 47х78.5х15mm

Залиха - има10,00 ден.

Боја

  • црна

Подетални информации

ФИЛТЕР