#200499

#200499

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Организатор за прибор, 600mm(530x435mm), сребрена

Залиха - има476,00 ден.

Боја

  • сребрена

Опис

За оптимално искористување на просторот во фиоката
потребно е да се измери внатрешниот дел на фиоката.
Доколку земете помал организатор од фиоката Ви
препорачуваме да ставите гумена подлога против
пролизгување за полесно одржување.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET