#1500133

#1500133

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Strong Стопер за врата, никел мат

Залиха - има369,00 ден.187,29 ден.

Боја

  • никел

Опис

» Цена/парче
Се монтира на под со зашрафување во подот.

Подетални информации

Сродни производи

Nesu Стопер за врата, инокс, Ф=25mm

711,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET