#200481

#200481

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Sky Организатор за прибор, бела, 600mm(522x474mm)

Залиха - има1.015,00 ден.

Боја

  • бела

Опис

• Модерен дизајн и уникатна површина.
• Висина на организаторот за прибор - 53mm.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET